Причината за пребрзото возење била тоа што човекот не знаел сам да си ја врзе вратоврската, па побрзал да помине од кај другарот. Другарот не бил дома, па човекот решил да оди на состанок без вратоврска.

Што мислите, како изреагира полицаецот на оваа приказна? Пред да одговорите, имајте на ум дека ова не е во Македонија.

Сподели на Facebook
пати видено