Мечката Нора од зоолошката градина во Јута се одмара по нејзината операција на скршената надлактица. Нора ја сместиле во привремено живеалиште за да не се повреди во нејзиното постојано.

Сепак поларната мечка си има свои потреби и затоа „на подарок“ добила коцки мраз кои таа знае совршено да ги искористи.

Сподели на Facebook
пати видено