Мала помош: Се работи за парче облека, а во продолжение ќе видите и како се облекува вакво нешто.

Ако сѐ уште не ви е јасно, ова е модерно женска јакна, дело на американскиот моден дизајнер Рик Овенс, која деновиве е на попуст и можете да си ја купите за само 725 долари, односно 40.000 денари.

Бонус: Што е пак ова, кое е дизајнирано од истиот дизајнер и чини 572 долари?

Според категоријата во која е ставено, ова да ти било некаква капа.

Сподели на Facebook
пати видено