Има ли нешто што денешните филм мејкери не можат да го направат со помош на современата технологија? Со чудата кои техничарите за визуелни ефекти можат да ги прават, ги фрлаат сите филмови од минатото во сенка. Погледнете како изгледаат неодамнешните блокбастери пред и после додавањето на визуелни ефекти.

Одмаздници

fl01

Раѓањето на планетата на мајмуните

fl02

Животот на Пи

fl03

fl04

Гоѕила

fl05

fl06

Робокап

fl07

fl08

Елисеј

fl09

fl10

Играта на Ендер

fl11

fl12

Волверин

fl13

fl14

fl15

Добар ден да се умре машки

fl16

Чувари на наследството

fl17

300: Раѓањето на едно царство

fl18

fl19

fl20

 

Погледајте го ова видео и видете како изгледа уште еден филмски хит пред и после додавањето на видео ефекти.

Сподели на Facebook
пати видено