Фудбалскиот натпревар на турската лига меѓу тимовите „Амедспор“ и „Сакајаспор“ заврши со скандал поради фудбалерот по име Мансур Чалар, кој носеше сечило на теренот. Во текот на натпреварот тој направи неколку инциденти и речиси незабележително им нанесе повдери со на противничките играчи.

Снимката што ќе ја видите подолу јасно покажува како Чалар повредува еден играч на задникот, додека други двајца на вратот и главата.

Сподели на Facebook
пати видено