Разговор на Фејсбук:
– Здраво
– Здраво, се познаваме ли?
– Не. Да се ​​запознаеме ако немаш нешто против ;).
– Ајде
– Јас сум Елена. Од Скопје. Работам во клуб за танци. Инаку сум организатор на кутурни настани, натпревари и сл. Свирам на харфа. Пеам во опера. Поранешена манекенка, танцувам, готвам, сакам да се забавувам, држам приватни часови дома … Тоа е сè.
– Пејо… сакам да пијам…

Сподели на Facebook
пати видено