Вентрилоквистот, човекот кој што зборува без да ја отвора устата ѝ рече седи на англиски, што во буквален превод значи „седни долу“.

Плавушата го послуша и по навика си клекна на колена, а типот и вели:
„Седни на столот, не мора да го правиш ова, веќе ја доби работата“ 🙂

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено