Интернет предизвикот „Хабанеро“ не е воопшто нов, но сѐ уште трае, затоа што ретко кој човек на планетата се осмелува да го направи. Хабанеро пиперчињата се едни од најлутите пиперчиња во светот, а предизвикот е да се изеде цело наеднаш.

Да погледнеме како помина плавушата.

Сподели на Facebook
пати видено