Камерата на спортскиот натпревар случајно откри една чудна особина на атрактивната девојка. Ги јаде пилешките прсти натопени со сок наместо со сос :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено