Маж се прибира во раните утрински часови, камен пијан. Жена му:
– Колку пати сум ти кажала дека не треба да пиеш повеќе од три пива и да се враќаш дома до десет часот?!
– Ааааа, така ли бешееее? Значи пак сум ги помешал броевите…

Сподели на Facebook
пати видено