Телефонско зомби во вистинската смисла на зборот. Друг пат нема да му текне да го прави ова, ако воопшто преживее.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено