Многу едноставна но игрива и интересна игра. Надмудрувајте ги голманите и постигнувајте што е можно повеќе голови.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено