Каи Гросман е талентиран самоук фотограф, фотошоп мајстор и авантурист, кој моментно живее во Швајцарија. Каи се фокусира на природата и патувањето, ги документира неговите неверојатни авантури низ целиот свет.

Сподели на Facebook
пати видено