Роли е автомобил кој сака да патува низ целиот свет. Само има еден мал проблем, Роли може да оди само право.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено