Оној што пробал да паркира возило само со една приколка знае колку всушност е тешко она што го изведе човеков.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено