Поминувам ноќе низ паркот и наеднаш пред мене скокнува вооружен крадец:
– Парите или животот?!
– Абе можно ли е да бидеш толкав баксуз? Кај ме најде мене? Јас сум женет, какви пари, каков живот?
Се прегрнавме и долго плачевме.

Сподели на Facebook
пати видено