Златниот ретривер Ригс очигледно се плаши да поминува низ полу-отворени врати. На негова среќа неговата пријателка, мачката Нова знае како да се справи со оваа ситуација. Кога сопственичката вели: „Ајде Ригс“, а Ригс нема храброст, паметната Нова веднаш се снајде.

Сподели на Facebook
пати видено