Да ти е мерак да отидеш да испиеш едно пиво, па макар и жена ти цел живот да ти го збори :).

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено