Кевин Карден е талентиран фотограф и дигитален уметник. Неговите фотошоп способности создаваат нови светови кои изгледаат неверојатни во секоја смисла на зборот. Сепак некои од неговите најмоќни фотографии се оние каде што ја прикажува родителската љубов и грижа.

Фотографиите можеби изгледаат, нереални, но тие раскажуваат една многу реална приказна, во која секој родител ќе се пронајде, а децата ќе ја сфатат кога ќе бидат доволно возрасни. На крајот како бонус можете да видите како од најобични работи Кевин ги создава најмагичните дела.

 

Бонус: Еве како Кевин ги обработува своите фотографии

 

Сподели на Facebook
пати видено