Многу луѓе посакуваат да се оттргнат од матрицата и сите проблеми на секојдневието да им се тргнат од глава. Човеков решил да го направи тоа и нашол начин. Куќичката сам ја градел, камен по камен 5 години. Сега си живее таму, си легнува кога заоѓа сонцето, станува кога изгрева. Погледнете како изгледа неговиот живот.

Сподели на Facebook
пати видено