Ако на интернет видиш вакво видео од тебе, тоа е сигурен знак дека треба да се држиш понастрана од алкохолот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено