Дали овие две коали се расправаат помеѓу себе или тоа е дел од нивната игра? Човекот кој го снимил видеото вели дека звуците кои ги испуштаат се карактеристични звуци при борба кај коалите. Можете ли да разберете нешто од тоа што го искажуваат овие симпатични торбари?

 

Сподели на Facebook
пати видено