Дали сакате да ги шокирате вашите гости до тој степен што ќе се плашат да влезат внатре? Да? Тогаш овие килими се за вас. Не, Мотика не се претвори во Топ Шоп портал, не ви продаваме ништо. Едноставно ви нудиме да разгледате килими со многу интересни дизајни кои го збунуваат окото, до толку што кога ќе зачекорите по нив, тоа ќе го направите многу внимателно.

kil01

kil02

kil03

kil04

kil05

kil06

kil07

kil08

kil09

kil10

Сподели на Facebook
пати видено