Даниел Гарсија е илустратор со 10-годишно искуство кој својот акцент го става на социјалните и политичките проблеми во светот. Тој воопшто не се грижи дали некој ќе биде навреден од неговите дел, бидејќи токму тоа е и неговата поента, сите да ги видиме и да се засрамиме од тоа што сме станале.

Светот се губи во маглата на безредието, стануваме робови на нашите работни места, се уништуваме себе и природата. Погледнете ги некои од најдобрите дела на Даниел.

Сподели на Facebook
пати видено