Професорките по англиски Шели (33 години, десно) и Рејчел (23 години) од Луизијана, САД се уапсени затоа што правеле тројка со еден 16 годишен ученик. Шизикот откако завршил работа, наредниот ден отишол на училиште и се испофалил пред сите ученици. Тврди и дека има видео снимки.

sestri (5)

 

sestri (1)

sestri (2)

sestri (3)

sestri (4)

sestri (6)

sestri (7)

sestri (8)

sestri (9)

Сподели на Facebook
пати видено