Вашата сродна душа, вашиот најдобар пријател, вашето домашно милениче или можеби само вашиот кревет, на сите ни е потребно нешто посебно во чии прегратки ќе паднеме по одреден период. Но децата имаат поинаква замисла за времето.

За нив и само неколку дена се цела вечност кога станува збор за разделба со најдобриот пријатели. 2-годишните неразделни пријатели Максвел и Финган се доказ за тоа. Тие на најчист можен начин ја покажуваат љубовта откако не се виделе „долги“ 2 дена.

Сподели на Facebook
пати видено