Скриените слики во слики се честа пракса на некои уметници, но мора да признаеме дека не е лесно овие работи толку совршено да се вклопат.

Овие слики се токму такви и кога ќе ги забележите скриените работи нема да можете да ги извадите од главата, колку и да ви се чинела сликата обична на прв поглед.

Сподели на Facebook
пати видено