Ви препорачуваме да му направите една гимнастичка вежба на вашиот мозок.

На секоја тула во оваа пирамида и одговара број кој е добиен со собирање на броевите на двете тули одоздола, на коишто стои.

Одговорите пишувајте ги во коментари.

загатка

Сподели на Facebook
пати видено