Ова е една од задачите со кои се докажува високиот коефициент на интелигенција.
Но, некои луѓе имаат сосема различен тип на интелигенција и се во состојба да решат друг тип на тешки задачи, затоа не се секирајте ако не ја решите оваа задача.

Ваша задача е да ја откриете врската меѓу броевите на левата и десната страна на равенката. Односно како се добива резултатот од десната страна.

Одговорите пишувајте ги во коментари.
zad

Сподели на Facebook
пати видено