Архимед рекол „Дајте ми доволно долг стап и ќе го поместам светот“. Со истиот принцип на лост и оваа девојка ги крева огромните камионски гуми, додека нејзините врснички се прават „инфлуенсерки“ .

Сподели на Facebook
пати видено