Што мислите, дали кога момче и девојка ќе излезат на вечера момчето е „должно“ да ја плати вечерата, без разлика на сѐ? Денес, во современото општество постојат различни мислења за оваа тема и од страна на мажите и од страна на жените.

Прочитајте го разговор помеѓу оваа момче и девојка кои решиле да излезат на прв состанок и одлучете на чија страна сте вие:

 

Кое е вашето мислење за ситуацијата? Како би постапиле вие? Разговорот е преведен.

Сподели на Facebook
пати видено