Пронаоѓачот Сет Голдстајн вели дека неговата цел е да создаде „кинетички машини скулптури кои се нешто ново и неочекувано, но сепак со естетика која може да инспирира, забавува и да ја демонстрира моќта на технологијата.“

Според тој стандард, неговиот пронајдок со сигурност нема да стане дел од Виенскиот симфониски оркестар, но сепак е целосен успех во поглед на проектирањето.

Сподели на Facebook
пати видено