Во близина на Крим во еден парк се крие необично семејство. Сите ѝ се воодушевуваат на мачката Пуша која решила да си посвои 4 верверички кои останале без својата мајка. Мачката ги храни, се игра, се грижи за нив и им ја пружа потребната љубов, а малите верверички не се разделуваат од неа.

Локалните жители велат дека верверичките секаде ја следат својата нова мајка и дека се еднакви со нејзините „биолошки“ деца. Еден фотограф успеал да ја опфати нивната блискост во вистинскиот момент.

Сподели на Facebook
пати видено