Сите Кинези што нарачуваат храна сонуваат Ники да дојде кај нив да им ја достави. Во своето слободно време, таа се занимава со косплеј, што ја објасанува армијата фанови. Сепак, дури и познатите личности мора да јадат, па така Ники работи како доставувач на храна. Сега сите бараат од операторите таа да дојдат кај нив. И еве зошто…

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено