Нејзиното име е Лориен Лутс, а ова се нејзините минијатурни уметнички дела.

crta (1)

crta (2)

crta (3)

crta (4)

crta (5)

crta (6)

crta (7)

crta (8)

crta (9)

crta (10)

Сподели на Facebook
пати видено