На видеото е прикажано како 81-годишна баба, од Бризбејн, Австралија, без страв се справува со лутите питони кои се скриле под скарата, додека помлад маж ја држи кутијата во која таа ги префрла.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено