Девојката редовно објавува фотографии од својот луксузен живот и тврди дека секој денар си го заработила сама со својата посветеност на ЧЕСНАТА професија што ја одбрала. Имате ли идеја со што се занимава и како заработува за луксузен живот?

Амбер Гордон ги следи светските модни трендови и работи како личен асистент за купување на богатите лисчности. Девојката по цел ден оди на шопинг место нив и се грижи тие да изгледаат модерно, современо и соодветно во секоја прилика. Меѓу нејзините кленти има познати фудбалери, бизнисмени, па дури и славни личности од шоу бизнисот.

Сподели на Facebook
пати видено