Конечно го дочекавме времето кога луѓето ќе почнат да летаат. Во многу блиска иднина, очекувајте да почнеме да гледаме вакви и на нашето небо. Инаку натпреварот е многу интересен за гледање.

Сподели на Facebook
пати видено