Професорката долго време си правела провокативни фотосесии во училницата и била главна ѕвезда помеѓу своите машки ученици.

Токму овие фотографии сега и ставија крај на кариерата, а тоа е само почеток на проблемите што следат.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено