Мајка во солзи објаснува како нејзиниот син Теди решил да ја „среди“ својата фризура и фризурата на неговата помала сестричка, Елоис, со електрична машинка. Очигледно е дека момчето премногу се занело во улогата на бербер и решило да го истакне „талентот“.

Стефи Леит, која работи како медицинска сестра во Тексас, морала целосно да им ја исече косата на децата за повторно еднакво да порасне. Но, очигледно иако мајката е во солзи на малите палавковци и не им е многу гајле за изгубената коса.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено