Ова талентирано и стрпливо куче се вика Бејли. Не знаеме многу за Бејли, освен дека многу спие. Сопственикот вели дека спие над дваесет часа дневно.

Се започна со оваа слика, која сопственикот ја објави на интернет:

kuce08

Откако добри преубави коментари, фотографирањето на Бејли му стана хоби.

kuce01

kuce02

kuce03

kuce04

kuce05

kuce06

kuce07

kuce09

kuce10

kuce11

kuce12

kuce13

kuce14

Сподели на Facebook
пати видено