Сите овие трансформации се дела на рускиот стилист Евгениј Жук. Човекот има моќ за 20-тина минути, буквално секоја девојка да ја претвори во атрактивна убавица. Ќе се ожениш за некоја ваква и после ќе се чудиш зошто децата ти се грди :).

Сподели на Facebook
пати видено