„Оваа сезона, ние сме инспирирани од уметноста на танцот и самоизразувањето преку сопственото телото. Возбудата која ја чувствате кога преку танц ќе се изгубите во музиката, е истото чувство како да носите долна облека од новата колекција на Агент провокатор“ – велат дизаајнерите на оваа колеција.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено