„Овој човек е редовен муштерија во „Старбакс“ каде што работам во Спрингфилд, Охајо. Името на неговото куче е Бер. Уште првиот пат кога дојде, тој ми објасни дека пред да му го дадам капучиното, треба да му дадам една чаша на неговото куче, кое редовно му прави друштво со кафето. Од тогаш Бер ни е омилен муштерија и сите сме многу возбудени кога ќе дојде.“

Сподели на Facebook
пати видено