Ако знаете некој кај нас, кој може да инсталира вакво нешто во автомобил, испратете контакт во коментари!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено