Само ако системот му го препознае лицето на ученикот тој може да влезе. Во моментот кога ќе влезе или излезе, му се испраќа порака на родителот со времето во кое влегол/излегол. Ваквите системи се користат во 10 градови, а до крајот на 2020 ќе се користат на целата територија на Кина.

Сподели на Facebook
пати видено