На неговиот ривал кој цело време водел во текот на трката му се расипал велосипедот на 1 километар пред целта. Погледнете ја реакцијата на шпанскиот велосипедист Августин Наваро, кој цело време го следеше и не сакаше да го победи на ваков начин.

Сподели на Facebook
пати видено