Пред неколку дена и малиот имаше добра стратегија за побрзо да си го добие сладоледот, но дечково е шампион.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено