Секој татко е Супермен, кога во прашање е безбедноста на неговото дете. Мајките може да го потврдат тоа :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено