Дечково има добри движења. Надвор од темата: Може ли некој по изгледот да одреди колку години има типот?

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено